Onze specialiteiten

Ontdek hier onze specialiteiten, buiten aanleg, grondwerken, regenputten en kraanwerken kun je steeds terecht bij ons voor andere werken. Stuur vrijblijvend een berichtje.

Tuinaanleg

U kan bij ons terecht om uw tuin te laten aanleggen, van moderne tuinen tot landelijke tuinen, zij werken samen met u aan uw visie.

Grondwerken

Wij zijn uw specialist voor al uw grondwerken, funderingswerken, nivelleringswerken, rioleringswerken en andere aanleg/grondwerken.

Regenputten

Het recupereren van regenwater is een geweldige manier om flink te besparen, regenwater kan gebruikt worden voor de wasmachine en toilet, wassen van de wagen of onderhoud van de tuin. Langs de dakgoten en afvoerpijpen word het water naar de regenput gebracht, deze bestaan uit beton.

Kraanwerken

Nood aan zwaardere werken? Wij breken uw beton platen, terrassen, opritten or andere zware constructies uit. Naast de zware grond en kraanwerken kunt u bij ons ook terrecht voor de aanleg van uw tuin.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wil je je tuin heraanleggen, regenput plaatsen, algemene grondwerken nodig of een tof project in gedachten? Neem snel contact met ons op en laten we eens samenzitten!

Neem contact met ons op